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¿Puede la acuacultura obtener vapor de la energía geotérmica?
China, Islandia y los Estados Unidos apenas están aprovechando lo que podría ser un recurso creciente para la producción de productos del mar: la energía geotérmica.
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In Fed By Blue, star power and a women-led production team aim to prop up farmed seafood with a focus on the message: Blue foods are the future.
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China, Islandia y los Estados Unidos apenas están aprovechando lo que podría ser un recurso creciente para la producción de productos del mar: la energía geotérmica.
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China, Iceland and the United States are only just tapping into what could be a growing resource for seafood production: geothermal energy.
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To both restore waterways and meet a growing demand for the so-called “foie gras” of the sea, researchers are stepping up efforts to restore green sea urchins.
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En Maryland y Virginia, los constructores pueden comprar créditos de los productores de ostras para compensar sus supuestos impactos ambientales. ¿Puede funcionar el "intercambio de nutrientes"?
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In Maryland and Virginia, developers can buy credits from oyster farmers to offset their assumed environmental impacts. Can "nutrient trading" work?
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La compañía de las Islas Feroe cree que las algas nutritivas y de rápido crecimiento son una materia prima versátil y la mejor defensa de los océanos contra el cambio climático.
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Faroe Islands company believes nutritious and fast-growing seaweed is a versatile raw material and the oceans’ best defense against climate change.
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Una erupción de sistemas acuícolas de recirculación a gran escala (RAS) está plantando sus banderas en suelo estadounidense, aunque tomará varios años y cientos de millones de dólares de inversión antes de producir sus primeros pescados para el mercado.
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A rash of large-scale, land-based recirculating aquaculture systems (RAS) are planting their flags on U.S. soil, even though it will take several years and hundreds of millions of dollars of investment before they produce their first sellable fish.
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The Urban Organics model of farming leafy greens in conjunction with fish can work in any city environment, the company says. The first step is destroying East St. Paul’s image as a food desert.